Πώς να διακοσμήσεις την … λεκάνη της τουαλέτας σου !

Αν έχεις βαρεθεί να την βλέπεις κάθε μέρα ίδια, μερικοί εύκολοι και …μερικοί όχι τόσο εύκολοι τρόποι, για να αλλάξεις την όψη της και τη διάθεσή σου.

Vinylize Wall Deco

Κόλλησε αυτοκόλλητα. Τα συγκεκριμένα είναι από βινύλιο, μεγάλης αντοχής, η υγρασία δεν τα επηρεάζει και καθαρίζονται από πάνω χωρίς να χαλάνε. Είναι χειροποίητα βέβαια, τα σχεδιάζουν και φτιάχνουν τα παιδιά από το vinylize.gr . Και μιας και με τα ψαράκια, έχω ένα …κολληματάκι, αυτό είναι από τα αγαπημένα μου !

Vinylize Wall Deco

Κάνε decoupage. Το decoupage, είναι μια τεχνική που μπορεί να γίνει σχεδόν σε όλες τις λείες επιφάνειες, γιατί όχι και στη λεκάνη! Η κόλλα και το βερνίκι που μπαίνει από πάνω, προφυλάσσει το χαρτί, οπότε η λεκάνη, μπορεί να χρησιμοποιείται και να καθαρίζεται χωρίς πρόβλημα. Ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται αποκόμματα από comics, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

source

Ζωγράφισέ την. Αν το 'χεις με τη ζωγραφική… Με ειδικές μπογιές και φαντασία, μπορεί να γίνει έργο τέχνης. Παρακάτω βλέπουμε μια ιδέα για λουλουδένια τουαλέτα.

speakin-colors

Πλέξε ένα κάλυμμα για το καπάκι. Διάλεξε ένα ωραίο μοτίβο και φτιάξε ένα κάλυμμα, πού μπαίνει και βγαίνει για να πλένεται. Ένα όμορφο διακοσμητικό, που "ζεσταίνει" τα ψυχρά υλικά του μπάνιου.

ytang

Πλέξ'την ολόκληρη !! ( χωρίς σχόλιο … )

Lauren Porter

Και τέλος, αν έχεις παλιά είδη υγιεινής, που δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις άλλο, μην τα πετάξεις. Μπορούν να γίνουν πολύ ωραίες γλάστρες.

pot plants

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*Are you a spammer? - Please complete this equation: *