Τυχερά αστεράκια

Σας δείχνω αστεράκια πάλι, αλλά "γεμιστά" αυτή τη φορά.

Όσοι παρακολουθείτε τη σελίδα στο facebook, θα έχετε δει τις φωτογραφίες, μιας και τις έχω ανεβάσει ήδη, λίγο καιρό πριν. Είναι όμως αρκετές φίλες, που δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέσο, οπότε τις ανεβάζω κι εδώ.

πλεκτά φουσκωτά αστεράκια βελονάκι

Το σχέδιο είναι βέβαια από το Attic24.

Θυμάμαι πέρισυ που τα είδα πρώτη φορά, ξετρελάθηκα, κι άρχισα να τα φτιάχνω μανιωδώς. Στην πορεία, άλλαξα και λίγο το σχέδιο, για να κάνω τις άκρες πιο μακριές.

Η αλήθεια είναι ότι θέλουν …υπομονή.

κίτρινο πλεκτό αστέρι βελονάκιΌσο κι αν δεν φαίνεται, έχουν πολύ δουλειά για να φτιαχτούν, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει σίγουρα.

Πλέκουμε λοιπόν, δύο πολύχρωμα αστέρια, με με σφιχτή πλέξη, για να μένουν όσο το δυνατόν λιγότερα κενά, ράβουμε τα κουμπιά, ξεκινάμε να τα ράβουμε μεταξύ τους, γεμίζοντάς τα σιγά σιγά με υαλοβάμβακα ή όποιο άλλο υλικό χρησιμοποιούμε για γέμιση, και ταυτόχρονα, περνάμε και τις χαντρούλες ή τα κουδουνάκια στις κορυφές.

ροζ μπλε πλεκτά αστέρια

Όσο πιο χρωματιστά, τόσο πιο όμορφα γίνονται.

πλεκτό φεγγάρι βελονάκιΕκτός από μπρελόκ, κρεμαστά διακοσμητικά, τυχερά φυλαχτά ή παιχνιδάκια,

μπορείτε να τα κάνετε και αρωματικά για τις ντουλάπες κ τα συρτάρια, προσθέτοντας στη γέμιση αρωματικά αποξηραμένα φυτά ( π.χ. λεβάντα) ή τεχνητά αρωματικά.

κόκκινο πλεκτό αστέρι βελονάκιΑν έχετε σκοπό να τα φτιάξετε για παιδάκια, καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε χάντρες, γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*Are you a spammer? - Please complete this equation: *